´╗┐ Over ons

Over ons


Wij zijn een Europees bedrijf gespecialiseerd in het verzamelen van statistieken en data-analyse van regionale en wereldwijde sites. Ons belangrijkste doel is om de meest accurate informatie te verschaffen over de positie van de site ten opzichte van andere sites op mondiaal en regionaal niveau, alsmede de statistieken per regio en de verschillende technische kenmerken van de site.

Elke maand maken miljoenen mensen over de hele wereld gebruik van onze service, vooral voor het analyseren van hun concurrenten, maar ook om de positie van hun site ten opzichte van de honderden miljoenen andere websites te volgen. Door middel van snelle en eenvoudige navigatie krijgt u de informatie over het webverkeer en de server specificaties die u nodig hebt.

Waarom vertrouwen mensen ons? Dit is vanwege het gebruik van unieke technologie├źn die het hart van ons bedrijf vormen. De meest nauwkeurige en tijdige informatie levert onmiskenbare voordelen op voor de ontwikkeling van de bedrijven van onze klanten'.